Referenties

Wat vindt u?

Meer dan 250 bedrijven gingen u voor als klant van Office in a Box. Wie zijn dit? Hoe hebben wij kunnen helpen? En hoe ervaren klanten de samenwerking? Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Meer informatie bel naar 0570 - 546 587

Veiligheid van gegevens gegarandeerd

Verkoopakten. Testamenten. Samenlevingsovereenkomsten. Eigendomsakten en meer. Bij Notaris Brummelhuis werken ze dagelijks met vertrouwelijke gegevens. Hoe kunnen ze de veiligheid van deze informatie waarborgen? Zowel in het belang van hun klanten, als die van henzelf en andere betrokken partijen? Office in a Box bood een passende oplossing.

-lees meer-

“het persoonlijke contact en de flexibiliteit” Juist omdat veel communicatie tegenwoordig online verloopt, hecht Opbroek Netwerk Notarissen in Deventer veel waarde aan persoonlijk contact en besteedt daarom haar databeheer graag uit

-lees meer-

Flexibiliteit en volledige ontzorging op gebied van kantoorautomatisering waren voor Launch! BPO redenen om over te stappen op M-files, Werkplek Online en VoIP. Dat leverde ze niet alleen tijdsbesparing op, maar vooral ook flexibiliteit in kosten.

-lees meer-

Ik heb zelden mensen met zo veel technische kennis zo helder horen praten als bij OIB. Dit bedrijf snapt mij en mijn werknemers.

 

Rob Huisman - Directeur -

 

Betrouwbaarheid en beveiliging is voor ons belangrijk. Office in a Box is een betrouwbare partner, kent de markt en levert een dienst op maat.

 

Walter Mulder - Directeur –

Office in a Box neemt zorgen weg voordat ze kunnen ontstaan. Gevolg: geen gedoe met eigen servers, licenties of beveiligingslekkage. Enthousiaste club professionals.

 

Minco Trip - Directeur -

Het moest allemaal professioneler worden geregeld. Na een gesprek, waarin al de wensen in kaart werden gebracht zijn we uitstekend geholpen

 

Arjan de Boer - Projectmanager -

 

In een mum van tijd draaiden de pc’s, werkte de printer en klopte alle data. En ik? Ik kon er in no-time mee omgaan…

 

 Jacquelien Willemse - Directeur -

 

Een betrouwbare stabiele digitale omgeving is voor ons van groot belang. Hiervoor werken wij al sinds jaren samen met Office in a Box.

 

Tibor Herscheit - Directeur -

Office in a Box verzorgt voor ons het netwerkbeheer en staat ons bij met vraagstukken met betrekking tot automatisering en communicatie.

 

Theo Postma - Directeur -

Documentbeheer, het verwerken van personeelsgegevens in een softwaresysteem. Hierbij heeft Office in a Box ons uitstekend geholpen.

 

Tobias Kennis - Directeur -

In al deze jaren is het systeem er nooit uit geweest. Wij kunnen een samenwerking met OIB aan iedereen aanbevelen.

 

Joost Werth - Directeur -