Over ons

CT. Een ver-weg- van-uw-bed-show? Niet weten waar u eigenlijk precies voor betaalt? Problemen met uw computer en geen flauw benul wie u moet bellen? Of heeft u dan het gevoel van het kastje naar de muur gestuurd te worden?

Dan is het hoog tijd om het helemaal anders te doen. Tijd om eens kennis te maken met ons van Office in a Box.

Wij maken ICT toegankelijk.
Hoe? Allereerst door zelf als mensen toegankelijk te zijn. Belt of mailt u ons? Dan krijgt u gewoon een helder antwoord. Wij luisteren en helpen u verder. Noem het ‘ouderwetse’ service in een nieuw jasje.

Wij maken ICT betaalbaar.
Hoe? Door met oplossingen te komen die bij uw bedrijf passen. Zonder toeters en bellen. Helder, logisch en begrijpelijk. U weet wat u krijgt en wat u daarvoor betaalt.

Wij zorgen dat ICT werkt.
Hoe? Door simpel gezegd ervoor te zorgen dat de automatisering binnen uw bedrijf goed voor elkaar is. Computers die het gewoon doen, efficiënt beheer van documenten en e-mails, geen zorgen over veiligheid en privacy, veilig werken in de cloud, gebruiksvriendelijke software, flexibele telefonie, automatische back-ups en efficiënt systeembeheer. Wij werken hierbij samen met gerenommeerde partners en bieden het beste op ICT-gebied.

Graag stellen wij ons team aan u voor.

Gert-Jan VoogsgeerdGert-Jan Voogsgeerd

Sander van der LaanSander van der Laan
Michel SnitjerMichel Snitjer Aäron SotthewesAäron Sotthewes
Floris Meijer zu schlochtern
Floris Meijer zu schlochtern

Michael Glaser

Tom de Winter
 

 

 

 Tijd voor een persoonlijk gesprek? Bel ons (0570) 546 587 of stuur een e-mail naar info@oib4u.nl.