Overige diensten

Naast onze drie speerpunten bieden wij:

Office 365 voor bedrijven
Wilt u hulp bij aanschaf en/of implementatie van Office365? Dan bent u bij Office in a Box aan het juiste adres. Wilt u uw Office365 per maand betalen? Geen probleem. Wij kunnen in samenwerking met één van onze business partners de Office 365 licenties zowel op jaar als maand abonnement leveren voor dezelfde bedragen als via Microsoft. Office365 installeren op een shared omgeving? Ook geen probleem. Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend.

Back-up
Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare remote back-up oplossing? Wij bieden Acronis. Acronis wordt gefactureerd per Gb zonder extra kosten voor licenties. De data staat opgeslagen in een gecertificeerd datacenter in Duitsland

Rushfiles 
Wilt u data op een veilige manier met andere kunnen delen en/of bewaren? Dan is Rushfiles een goede oplossing. Rushfiles biedt een vergelijkbare oplossing als bijvoorbeeld Dropbox alleen dan veiliger. In ons geval wordt Rushfiles gehost op onze eigen hardware bij ons in het een datacenter.

Een duidelijk vergelijk is hier te vinden.

RES
RES, marktleider in digitale werkplektechnologie, helpt organisaties betere zakelijke resultaten te realiseren terwijl beveiligings- en compliance-risico’s worden gereduceerd en gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot hun digitale werkomgeving. Met een gebruikersgerichte benadering maakt RES de toegang tot technologie veilig, zelfs in complexe scenario’s met meerdere apparaten of locaties.

Wij gebruiken RES onder andere voor het voorkomen van beveiligingsrisico’s en beheersbaar houden van onze cloud.

Lokale server omgevingen
Niet ieder bedrijf zit nog in de cloud of is voornemens naar de cloud te gaan. Ook deze bedrijven hebben een stabiele en veilige server omgeving nodig. Wij helpen u graag vanuit onze cloud expertise.

Voice over IP
Bellen vanaf een vast toestel op uw bureau? Bellen met alleen een headset? Het integreren van uw mobiele telefoon met uw bedrijfstelefonie? Bellen via Skype? Met of zonder beeld? Koppelingen met uw bedrijfsapplicatie(s)? Het is tegenwoordig allemaal mogelijkheden. Wij spreken graag de mogelijkheden met u door.

Terug naar het overzicht