M-Files


Intelligent Information Management

Toegang, beheer en beveiliging van al uw informatie en documenten ondergebracht in één systeem, ongeacht waar die informatie of documenten zijn. Automatiseer en optimaliseer uw processen en verbeter de samenwerking en productiviteit binnen uw organisatie. 

 

Waarom M-Files?

 

GEEN INFORMATIE IN APARTE SILO’S, GEEN SYSTEEMMIGRATIE NODIG

VERBETER BEDRIJFSPROCESSEN EN OPTIMALISEER WERKSTROMEN


VIND EN KRIJG ONMIDDELLIJK TOEGANG TOT ALLE RELEVANTE INFORMATIE

     
GEGARANDEERDE ORGANISATIEBREDE BEVEILIGING SOEPELE, SNELLE EN EENVOUDIGE IMPLEMENTATIE 98% VAN DE GEBRUIKERS IS ENTHOUSIAST!

 

M-Files intelligent Metadata Layer (IML)

Organisaties slaan hun documenten en informatie op in verschillende locaties en systemen die niet met elkaar in verbinding staan. Dit maakt het moeilijk om informatie te vinden, processen te automatiseren en naleving van regels te realiseren.

M-Files 2018 verandert dit door relevante informatie en documenten met elkaar te verbinden, onafhankelijk van in welk systeem het is opgeslagen. Het biedt medewerkers eenvoudig en snel toegang tot al uw informatie, met elk apparaat, vanaf dag één. 

Ben je al overtuigd van wat M-Files jou kan bieden, of wil je nog meer informatie? Neem gerust contact met ons op via mail:sales@oib4u.nl of telefoonnummer: 0570-546587