Oplossingen

Laat automatisering voor u werken

Wij bieden u het gemak van goede ICT, zonder de zorgen. Met oplossingen als Online Werkplek, ICT Beheer, Telefonie, Zakelijk Internet, Documentmanagement, Beveiliging, Hardware, Videovergaderen en Training & Advies. Automatisering moet uw werk niet moeilijker maken. Office in a Box laat automatisering voor u werken.     

Meer informatie bel naar 0570 - 546 587

Document management

Document management met M-Files

Het snel vinden van documenten, dossiers en e-mail is één. Het gebruiksvriendelijk en efficiënt beheren is twee. Maar wij zetten nog een paar stappen extra. Overal en altijd toegang tot uw bedrijfsinformatie.

Lees meer

IT security

Hoe hacker proof is uw computer?
Wel eens gehoord van ransomware? Uw computer wordt ‘gegijzeld’ en pas nadat u een bepaald bedrag betaalt geven de cybercriminelen het weer ‘vrij’. Denkt u nu: Dat overkomt mij niet.

Lees meer

Cloud

Werken in uw eigen cloud
Zit jij al in de cloud? Een veel gestelde vraag van ondernemers onder elkaar. Er is namelijk nog veel onbekendheid en twijfel over.  Hoe zit dat nu precies met die cloud? Hoe veilig zijn mijn bedrijfsgegevens?

Lees meer

Overige diensten

Naast onze drie speerpunten bieden wij:

Office 365 voor bedrijven
Wilt u hulp bij aanschaf en/of implementatie van Office365? Dan bent u bij Office in a Box aan het juiste adres. Wilt u uw Office365 per maand betalen? Geen probleem.

Lees meer