ZIVVER – Veilig communiceren, nu eindelijk eenvoudig!

ZIVVER – Veilig communiceren, nu eindelijk eenvoudig!

08 november 2016

ZIVVER biedt een technisch geavanceerde én gebruiksvriendelijke oplossing voor veilig e-mailen, chatten en file transfer. Organisaties willen hun klanten en zichzelf graag beschermen tegen datalekken. Hoge boetes en (reputatie)schade liggen op de loer. Zeker nu sinds 1 januari 2016 de Wet Meldplicht Datalekken in Nederland is ingevoerd en nog strengere wetgeving vanaf mei 2018 ook voor de rest van Europa gaat gelden.

 

De klanten van ZIVVER hebben drie behoeften in hun communicatie: voorkomen van datalekken, gebruiksgemak en regie. ZIVVER is ontstaan vanuit de visie om in die behoeften te voorzien met het beste product in de markt op alle dimensies. En dat doen ze. Met ZIVVER kun je middels de Outlook-plugin, de ZIVVER-app of de ZIVVER webapplicatie op elk apparaat veilig werken. Dit doen ze met een nieuwsgierig en ambitieus team.

 

Het is niet voor niets dat ZIVVER onderscheiden is met diverse prijzen zoals beste bedrijf in de informatiebeveiligingbranche, ze voldoen aan alle benodigde certificeringen en ze genomineerd zijn voor de Sprout Challenger50, dé lijst met de meest uitdagende ondernemers van Nederland. 

 

Wij zijn trots op dit nieuwe partnership en kunnen uw organisatie nu nog beter helpen met al uw security en privacy vraagstukken.

 

Wilt u meer weten over wat ZIVVER en Office in a Box voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij zijn per mail bereikbaar via sales@oib4u.nl en via de telefoon op 0570-546587.

 

Benieuwd naar ZIVVER? Bekijk dan het interview bij RTL7: https://youtu.be/7WrAzvLe9Rk

Meer nieuws