Vacature medewerker ICT Helpdesk

Vacature medewerker ICT Helpdesk

01 januari 2017
Functie: 1e lijns medewerker
Talent: Klantvriendelijk & 
  snel analyseren
Skills: Gestructureerd, adviserend,
  Geduldig & relatiebeheerder

 

Solutions…..

Wij zijn op zoek een ICT-er met een Klantfocus. Dagelijks kunnen klanten met hun vragen bij ons terecht. Acute problemen met een verbinding, of een server probleem. Zodra het werk stagneert, sta jij voor hen klaar om het probleem op te lossen. Zowel telefonisch als per mail stel je de juiste vragen om snel het probleem in beeld te hebben en de klant van een adequaat antwoord te kunnen voorzien.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor elke binnenkomende vraag en een passende oplossing te bieden. Daarbij maak je gebruik van diverse ondersteunende systemen.

 

Wie zoeken wij?

  • Klantvriendelijke ICT-er
  • Gestructureerd en analytisch sterk
  • Een nauwkeurige en stressbestendige collega.
  • Positief ingesteld en hands-on mentaliteit.

 

Kennis & Skills

  • Je hebt minimaal mbo-kennisniveau
  • Kennis van Mac & Windows besturingssystemen
  • Beheersen van Engels en Nederlands
  • Bekend met Topdesk

 

Wat kun je bij ons vinden?

Wij zijn een kleine, groeiend ICT bedrijf met 5 collega’s. Wij richten ons op een aantal nichemarkten en bieden totaal oplossingen voor werkplekbeheer, beveiliging, en documentbeheer. Juist doordat we een klein team zijn, kunnen we snel schakelen en we werken gefocust aan de ontwikkeling van nieuwe services en werkplekondersteuning.

 

Wanneer is de start?

Wij willen graag snel van start en verwelkomen je daarom zo snel je kunt. Wij maken graag kennis en zijn benieuwd naar je ervaringen en ambities. Liefst doen we dat aan de hand van een mailtje waarin je vertelt wie je bent, een CV zodat we een idee krijgen wie onze nieuwe collega kan worden. Wanneer de match er is, bieden wij je een contract voor 40 uur per week voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

 

Kom je graag je ervaringen met ons delen? Stuur een mail over jezelf, je motivatie en wat je ambities zijn naar tamara@smarteams.org. Namens Office In a Box nodig ik je van harte uit om te solliciteren. Heb je vragen? Bel me gerust: Tamara Tielen: 06-46192741.

Meer nieuws