Gert-Jan Voogsgeerd bij DocumentWereld

26 november 2018

Mooi interview van onze collega Gert-Jan Voogsgeerd bij DocumentWereld 

Sinds 2011 is Office in a Box partner van M-Files. Na meerdere jaren ervaring opgebouwd te hebben met grotere DMS fabrikanten hebben wij de keuze voor M-Files gemaakt vanwege de gebruiksvriendelijkheid, korte implementatietijd, prijs en brede inzetbaarheid. Dit is met name belangrijk in de MKB markt waar wij ons voornamelijk op richten.

Bij Office in a Box staat klantbeleving voorop. Waar veel implementatie partners procedures bij de klant willen veranderen zodat deze aansluiten op het DMS, kijkt Office in a Box er juist naar hoe het DMS aan te laten sluiten op de huidige procedures. Een nieuw project begint dan ook altijd met een Workshop waar met een team van toekomstige gebruikers de bestaande procedures doorgelopen worden zodat er gezamenlijk het implementatie traject bepaald kan worden.

Het is immers van essentieel belang dat de toekomstige gebruikers de meerwaarde van het DMS zien zodat ze bereid zijn er ook echt mee te gaan werken. 

Naast Document management heeft Office in a Box de expertises Cloud computing, Office 365 en ICT Security. Daarnaast werken wij samen met enkele (M-Files) partners in de Benelux waardoor wij de klant nog beter kunnen adviseren en/of bedienen.  

Bron: http://www.documentwereld.nl/bedrijven_a_z/3/1238:office_in_a_box 

Gert-Jan Voogsgeerd van Office in a box from Vakwereld Videokanaal on Vimeo.

Meer nieuws