Gert-Jan Voogsgeerd bij DocumentWereld

26 november 2018

Mooi interview van onze collega Gert-Jan Voogsgeerd bij DocumentWereld 

Sinds 2011 is Office in a Box partner van M-Files. Na meerdere jaren ervaring opgebouwd te hebben met grotere DMS fabrikanten hebben wij de keuze voor M-Files gemaakt vanwege de gebruiksvriendelijkheid, korte implementatietijd, prijs en brede inzetbaarheid. Dit is met name belangrijk in de MKB markt waar wij ons voornamelijk op richten.

Bij Office in a Box staat klantbeleving voorop. Waar veel implementatie partners procedures bij de klant willen veranderen zodat deze aansluiten op het DMS, kijkt Office in a Box er juist naar hoe het DMS aan te laten sluiten op de huidige procedures. Een nieuw project begint dan ook altijd met een Workshop waar met een team van toekomstige gebruikers de bestaande procedures doorgelopen worden zodat er gezamenlijk het implementatie traject bepaald kan worden.

Het is immers van essentieel belang dat de toekomstige gebruikers de meerwaarde van het DMS zien zodat ze bereid zijn er ook echt mee te gaan werken. 

Naast Document management heeft Office in a Box de expertises Cloud computing, Office 365 en ICT Security. Daarnaast werken wij samen met enkele (M-Files) partners in de Benelux waardoor wij de klant nog beter kunnen adviseren en/of bedienen.  

Bron: http://www.documentwereld.nl/bedrijven_a_z/3/1238:office_in_a_box 

Gert-Jan Voogsgeerd van Office in a box from Vakwereld Videokanaal on Vimeo.

Lees meer

Office in a Box nu ook partner van Xylos Oase

15 november 2018

Wie met Office 365 werkt weet als geen ander dat er regelmatig updates en nieuwe functionaliteiten bijkomen. Je werkomgeving kan er plots helemaal anders uitzien. Loop je vast op zo’n nieuwigheid of zie je het bos door de bomen niet meer, dan is er ‘OASE’: een online videoplatform dat altijd, overal en vanop elk type device toegankelijk is.

OASE zal een onderdeel zijn van een nieuwe propositie die wij aan het bouwen zijn in combinatie met Microsoft 365. Hierover laten meer. 

Vanzelfsprekend is OASE ook als los product via ons af te nemen voor slecht een paar euro per gebruiker per maand. Benieuwd naar wat OASE voor jou kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons.

Lees meer

Vind de juiste documenten snel en haar meer uit je werkdag

11 juli 2018

 

 
 
 
 
 
 
 
Partnerlogo</a><br>
 

 

 

 

 
 
Enterprise Information Management
 
Werknemers verspillen elke dag veel tijd met het zoeken naar documenten en informatie. Hoe zou het zijn om op elk moment, onafhankelijk van de locatie onmiddellijke toegang te hebben tot de juiste informatie?

Ontdek hoe u met M-Files informatie eenvoudiger beheert.

 

 
 
 
 
1. Geen mappen meer
 
Hiërarchische netwerkmappen zijn chaotisch en maken het moeilijk te kiezen waar we iets opslaan, laat staan terugvinden. M-Files beheert documenten op basis van eigenschappen i.p.v. mappen.
 
 

 

 
2. Het is eenvoudig
 
Integreert met Windows en apps zonder de manier van werken te veranderen.
 
 
3.Gemakkelijk delen
 
Effectief samenwerken
met anderen, zelfs in de cloud.
 
 
4. Veilig omgaan met content
 
Toegangsbeheer op basis van de betekenis van elk bestand en gebruikersrollen.
 
 
5. Het is volledig mobiel
 
Bekijk, creëer, bewerk en bewaar documenten overal. Zelfs als u offline bent.
 

 

 

Lees meer

De nieuwe privacywet, bent u er klaar voor?

16 mei 2018

 

 Wat u niet wilt missen over de nieuwe privacywet

Nog 9 dagen voordat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)  geldt. Vanaf dan geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU. Wij hebben dan 2 jaar de tijd gekregen om ons voor te bereiden. Het belangrijkste doel van deze wetgeving is het beschermen van de privacy en integriteit van persoonsgegevens van burgers, medewerkers en klanten. Bedrijven die persoonsgegevens verwerken zullen zich aan de AVG moeten houden. Ben jij er van bewust welke persoonsgegevens jij verwerkt? En of ze niet onnodig en te lang bewaard worden? Eén van de drie Office In a Box pijlers is ICT Security & AVG, daarnaast adviseren we vanuit het samenwerkingsverband checkjedatalek.nl organisaties hoe hiermee om te gaan. Om als organisatie AVG compliant te worden, kunnen de volgende diensten helpen.
 

 
Hoe merk ik een datalek op?
 
Binnen de AVG wetgeving heb je de verplichting een datalek op te merken en deze binnen 72 uur te melden aan de Autoriteit persoonsgegevens. Maar hoe merk je een datalek op? 
 
meer weten?
 
Hoe voorkom ik dat mijn data versleuteld wordt?
 
Iedereen heeft er weleens van gehoord of er mee te maken gehad. Je krijgt een mailtje, klikt op een link en ineens is al je data versleuteld en wordt jou gevraagd om losgeld te betalen. Ransomware komt steeds meer voor. Je denkt een legitiem mailtje te ontvangen van bijvoorbeeld je vervoerder, maar helaas blijkt deze van een crimineel te zijn die alleen maar geld van je wil hebben. Je data is op dat moment in handen van een crimineel en je hebt een datalek. Sophos InterceptX biedt de oplossing.

 
meer weten?
Is mijn e-mail verkeer wel veilig?
 
Veruit de meeste communicatie gaat tegenwoordig via de e-mail. Wat veel organisaties niet weten is dat e-mail in de basis onveilig is. Binnen de AVG wetgeving wordt gesteld dat privacy gevoelige informatie niet via een niet beveiligde e-mail oplossing verstuurd mag worden. Maar hoe verstuur je het dan veilig? En hoe voorkom ik dat de mail niet per vergissing onveilig verstuurd wordt? Zivver biedt de oplossing binnen je huidige manier van werken.
 
meer weten?
 
Is jouw software up-to-date?
 
De autoriteit persoonsgegevens stelt dat organisaties er alles aan doen om een datalek te voorkomen. Veel datalekken ontstaan door niet geüpdatete systemen. Met de N-central oplossing worden de updates geautomatiseerd op vooraf bepaalde gezette tijden. Via een uitgebreide rapportage kan je exact zien hoe jouw omgeving ervoor staat.
 
meer weten?
 
Binnen de AVG dient er toestemming gegeven worden voor het verwerken van persoonsgegevens en voor welk doel deze verwerkt worden. Wij zouden graag jouw persoonsgegevens gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven over onze dienstverlening.
 
Ben jij hiermee akkoord? Laat dan svp jouw gegevens achter via deze knop.
 
Wil jij weten wat deze pakketten voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Share
Forward
 Lees meer
Weet jij welke privacy data allemaal op je PC staat?

Weet jij welke privacy data allemaal op je PC staat?

18 april 2018

Iedereen praat over de nieuwe privacywetgeving, de AVG. Eén van de voorwaarden binnen deze wetgeving is dat je kunt aantonen welke privacy data je verwerkt en waar deze staat. 

Weet jij eigenlijk welke privacy data er op jouw PC staat of die van je collega/werknemer?

Voor eenmalig slechts € 50,- en maandelijks € 5,- per PC brengen wij het doorlopend voor jou in kaart. 

 

Klik hier voor een voorbeeld rapport

Lees meer

Sophos deep learning vs machine learning

30 januari 2018

Leer waarom deep learning van Sophos verder gaat dan de traditionele machine learning.

  

Lees meer