Vind de juiste documenten snel en haar meer uit je werkdag

11 juli 2018

 

 
 
 
 
 
 
 
Partnerlogo</a><br>
 

 

 

 

 
 
Enterprise Information Management
 
Werknemers verspillen elke dag veel tijd met het zoeken naar documenten en informatie. Hoe zou het zijn om op elk moment, onafhankelijk van de locatie onmiddellijke toegang te hebben tot de juiste informatie?

Ontdek hoe u met M-Files informatie eenvoudiger beheert.

 

 
 
 
 
1. Geen mappen meer
 
Hiërarchische netwerkmappen zijn chaotisch en maken het moeilijk te kiezen waar we iets opslaan, laat staan terugvinden. M-Files beheert documenten op basis van eigenschappen i.p.v. mappen.
 
 

 

 
2. Het is eenvoudig
 
Integreert met Windows en apps zonder de manier van werken te veranderen.
 
 
3.Gemakkelijk delen
 
Effectief samenwerken
met anderen, zelfs in de cloud.
 
 
4. Veilig omgaan met content
 
Toegangsbeheer op basis van de betekenis van elk bestand en gebruikersrollen.
 
 
5. Het is volledig mobiel
 
Bekijk, creëer, bewerk en bewaar documenten overal. Zelfs als u offline bent.
 

 

 

Lees meer

De nieuwe privacywet, bent u er klaar voor?

16 mei 2018

 

 Wat u niet wilt missen over de nieuwe privacywet

Nog 9 dagen voordat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)  geldt. Vanaf dan geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU. Wij hebben dan 2 jaar de tijd gekregen om ons voor te bereiden. Het belangrijkste doel van deze wetgeving is het beschermen van de privacy en integriteit van persoonsgegevens van burgers, medewerkers en klanten. Bedrijven die persoonsgegevens verwerken zullen zich aan de AVG moeten houden. Ben jij er van bewust welke persoonsgegevens jij verwerkt? En of ze niet onnodig en te lang bewaard worden? Eén van de drie Office In a Box pijlers is ICT Security & AVG, daarnaast adviseren we vanuit het samenwerkingsverband checkjedatalek.nl organisaties hoe hiermee om te gaan. Om als organisatie AVG compliant te worden, kunnen de volgende diensten helpen.
 

 
Hoe merk ik een datalek op?
 
Binnen de AVG wetgeving heb je de verplichting een datalek op te merken en deze binnen 72 uur te melden aan de Autoriteit persoonsgegevens. Maar hoe merk je een datalek op? 
 
meer weten?
 
Hoe voorkom ik dat mijn data versleuteld wordt?
 
Iedereen heeft er weleens van gehoord of er mee te maken gehad. Je krijgt een mailtje, klikt op een link en ineens is al je data versleuteld en wordt jou gevraagd om losgeld te betalen. Ransomware komt steeds meer voor. Je denkt een legitiem mailtje te ontvangen van bijvoorbeeld je vervoerder, maar helaas blijkt deze van een crimineel te zijn die alleen maar geld van je wil hebben. Je data is op dat moment in handen van een crimineel en je hebt een datalek. Sophos InterceptX biedt de oplossing.

 
meer weten?
Is mijn e-mail verkeer wel veilig?
 
Veruit de meeste communicatie gaat tegenwoordig via de e-mail. Wat veel organisaties niet weten is dat e-mail in de basis onveilig is. Binnen de AVG wetgeving wordt gesteld dat privacy gevoelige informatie niet via een niet beveiligde e-mail oplossing verstuurd mag worden. Maar hoe verstuur je het dan veilig? En hoe voorkom ik dat de mail niet per vergissing onveilig verstuurd wordt? Zivver biedt de oplossing binnen je huidige manier van werken.
 
meer weten?
 
Is jouw software up-to-date?
 
De autoriteit persoonsgegevens stelt dat organisaties er alles aan doen om een datalek te voorkomen. Veel datalekken ontstaan door niet geüpdatete systemen. Met de N-central oplossing worden de updates geautomatiseerd op vooraf bepaalde gezette tijden. Via een uitgebreide rapportage kan je exact zien hoe jouw omgeving ervoor staat.
 
meer weten?
 
Binnen de AVG dient er toestemming gegeven worden voor het verwerken van persoonsgegevens en voor welk doel deze verwerkt worden. Wij zouden graag jouw persoonsgegevens gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven over onze dienstverlening.
 
Ben jij hiermee akkoord? Laat dan svp jouw gegevens achter via deze knop.
 
Wil jij weten wat deze pakketten voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Share
Forward
 Lees meer
Weet jij welke privacy data allemaal op je PC staat?

Weet jij welke privacy data allemaal op je PC staat?

18 april 2018

Iedereen praat over de nieuwe privacywetgeving, de AVG. Eén van de voorwaarden binnen deze wetgeving is dat je kunt aantonen welke privacy data je verwerkt en waar deze staat. 

Weet jij eigenlijk welke privacy data er op jouw PC staat of die van je collega/werknemer?

Voor eenmalig slechts € 50,- en maandelijks € 5,- per PC brengen wij het doorlopend voor jou in kaart. 

 

Klik hier voor een voorbeeld rapport

Lees meer

Sophos deep learning vs machine learning

30 januari 2018

Leer waarom deep learning van Sophos verder gaat dan de traditionele machine learning.

  

Lees meer

Dit is Sophos InterceptX

30 januari 2018

Dit is Sophos InterceptX, dit is de toekomst.

Lees meer
Elke organisatie is verplicht het e-mail verkeer optimaal te beveiligen

Elke organisatie is verplicht het e-mail verkeer optimaal te beveiligen

08 januari 2018

Een loonstrook via de mail ontvangen, een mailtje van een advocaat of accountant met daarin persoonsdata of een kopie van je ID per mail. Helaas zien wij deze en andere voorbeelden nog regelmatig terwijl elke organisatie de verplichting heeft het e-mailverkeer optimaal te beveiligen. Per 25 Mei dit jaar zal de AVG gehandhaafd worden en een datalek openbaar gepubliceerd worden en eventueel beboet.

Dit is vrij eenvoudig te voorkomen door het gebruik van Zivver. Zivver help niet alleen met het veilig versturen van de mail maar ook met het voorkomen van de menselijke fouten. Zo wordt de gebruiker er op geattendeerd als er privacygevoelige informatie in de mail staat, er een verkeerde bijlage wordt toegevoegd of de verkeerde ontvanger wordt geselecteerd.  Daarnaast wordt er een logboek bij gehouden wat een verplichting is binnen de AVG wetgeving.

Zivver integreert volledig met Microsoft outlook en kan gebruikt worden voor secure mail, bestanden uitwisselen en chat. De ontvanger heeft geen Zivver account nodig.

Voor slechts € 20,- per maand heb je reeds de beschikking tot 5 user accounts. Tijdelijk bieden wij in samenwerking met Zivver voor de configuratie een gratis webinar aan waarbij alle vragen met betrekking tot de inrichting gesteld kunnen worden. Geen hoge implementatiekosten dus.

 

Lees meer